Wie ben ik?

Vanaf een heel jonge leeftijd nam mijn vader me mee op verschillende wandelingen en tochten. Zowel in de zomer als in de winter trokken we erop uit. Van bossen naar bergen, overal had ik altijd een aantrekkingskracht tot grote groene ruimten en de natuur in al zijn facetten.

 

 

Alles daar is fascinerend, van het kleinste element tot het oneindig grootste.

 

 

Toch zijn velen van ons, door druk in de weer te zijn met de tijd, deze schat vergeten Onze favoriete speeltuin, waar we met de voeten in de vloot zeilden met de wind en de stromingen uit onze kindertijd.

 

Ik begon interesse te hebben in fotografie met als primair doel het landschap van Noord-Zuid te vereeuwigen.

Toen ik thuiskwam, volgde ik een natuurgidstraining bij de C.N.B.

Als het mijn eerste doel was om mijn waarnemingen vast te leggen, werd al snel duidelijk dat ze mijn aandacht konden afleiden van andere afleidingen.

Dit is hoe mijn aantrekkingskracht voor ornithologie was geboren.

 

Als de foto het mogelijk maakt om momenten te bevriezen, heeft de video het vermogen om ons in deze speciale sfeer te storten. Voor bevroren momenten vertegenwoordigt u maar weinig dingen met het geluid en de bewegingen die daarmee gepaard gaan. En dat is mijn doel: ik hoop dat ik een film uit mijn rugzak kan nemen, waarbij ik u meeneem, een moment van ontsnapping. 

 

Deze paar pagina's hebben geen specifieke roeping. Ze zijn het resultaat van vele uren van opzettelijke eenzaamheid, weg van het cement naar een wereld die te echt is geworden.

 

Deze kleine tournee in het wild stimuleert om te genieten, gewoon genieten van de rust. 

Een beetje zoals wanneer we onze ogen laten overgeven in de vlammen van een goed vuur.

Ik hoop dat je zult genieten van deze paar momenten van betoverende aard.